"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Használt Komatsu targoncák

Gazdaságos megoldás a használt Komatsu targonca

Amennyiben használt Komatsu targoncát keres, jó helyen jár! Az alábbi oldalon válogathat eladó használt targoncáink közül:

http://www.hasznalttargonca.hu/targonca-kereso.php

Itt szép számmal talál használt homlokvillás és gyalogkíséretű targoncát is. A Komatsuk még éveken át megbízhatóak és tartósak még használtan is, a megfelelő karbantartás mellett. A Komatsu gépek ellenőrzéséről, gondozásáról bővebben itt olvashat.


Megbízható Komatsu targonca terméktámogatása

A Komatsu egy korszerű, de precíz targonca, ezt a targoncát minden képzett targonca szerelő képes javítani, kérdezze meg az Önét is! Mi a kedvenc partnerét ellátjuk a szükséges információval és ha igényli, alkatrésszel is, amelyek nagyobb része azonban beszerezhető a szabadpiacon is.

Üdítő kivétel a Komatsu targonca, itt mi, a forgalmazó is támogatjuk a kis magyar cégeket. Nem véletlenül, hiszen 20 éve mi kicsiként kezdtük, nem tette egy multi se a alánk a modern szervizautót meg a bankhitelt, magunk küzdöttünk meg a sikerekért. A Komatsu egy korszerű, de nem túllihegett, precíz targonca, ezt a targoncát minden képzett targoncaszerelő képes javítani, kérdezze meg az Önét is! Mi a kedvenc partnerét ellátjuk a szükséges információval és ha igényli, alkatrésszel is, amelyek nagyobb része azonban beszerezhető a szabadpiacon is.

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum