"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Komatsu targonca alkatrész

Targonca alkatrészek

Kemény dió egy márka független targonca szerviznek napra készen lennie az összes targonca alkatrész típusból, de megoldottuk! A Komatsu targoncák mellett sok egyéb, japán, de német és amerikai, kínai targoncák alkatrészei közül is a legfontosabbak természetesen raktáron vannak. De jelenleg közel 30 európai és tengeren túli beszállítóval állunk kapcsolatban, ahonnan általában 24 órán belül raktárunkban az extra kívánság.

Javasoljuk, tiszteljen meg ajánlatkérésével most, megtaláljuk a legmegfelelőbb és legolcsóbb gyári vagy utángyártott targonca alkatrészt az Ön számára. Lehet, hogy ez Önnek most 5 perc, de jelentheti súlyos összegek megtakarítását is. A targonca alkatrészeket lehetősége van egy finom kávé mellett átvenni személyesen, de kérésére futárszolgálattal el is küldjük 24 órán belül. Minden típushoz választhat gyári vagy utángyártott alkatrészt, elvei vagy pénztárcája alapján.

Fontos tudni: a targonca alkatrészek is készülnek valahol, márpedig a legritkább esetben a targonca gyárakban. A gyártók is veszik a részegységeket, alkatrészeket. A targonca alkatrész beszállítók elsősorban gyári összeszerelésre készítik termékeiket, de ugyanazzal a minőséggel jelen vannak a pótalkatrész piacon is!

Mottónk: Garantált minőség kedvező áron!


Akkumulátor - a targonca lelke

Talán nem is nevezhető targonca alkatrésznek, de mindenképpen a targonca egyik fő alkotója, ha elektromos targoncákról van szó. Ez nem más, mint a targonca akkumulátor. Egy akkumulátor hosszú élete biztosítja az elektromos targonca megbízható működésének alapjait hosszú távon. Ehhez mindenképpen rendszeres szervizre, a targonca akkumulátor karbantartására, ellenőrzésére van szükség. Nem kell rögtön targonca szervizt hívni, hiszen az alapvető karbantartási munkálatok egyszerűen elvégezhetőek. Ehhez nyújtunk segítséget targonca akkumulátor szerviz információs anyagunkban, ahol lépésről lépésre végig vezetjük az ellenőrzés és karbantartás módszerein.


Targonca alkatrészek képekben

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum