"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

A bértargonca is legyen Komatsu!

Targonca bérflotta Komatsu targonca nélkül? Elképzelhetetlen!

Lassan 10 éve, hogy a Komatsu márkaképviseleti szerződést kötött a Pagáttal, megtapasztaltuk, hogy a Komatsu targoncát badarság lenne kihagyni a bérflottából. Ha targonca bérlet, akkor Komatsu!


Megbízhatóság, tartósság – Komatsu targonca bérlet

Megtaláltuk benne, ami bérbeadónak és bérbevevőnek egyaránt fontos: Megbízható, tartós, igénytelen. Targonca bérlés esetén a Komatsu megfelelő választás! A Komatsu ideális bértargoncának, ahol általában kevéssé ügyelnek rá, de nem is igen kell. Tankolni vagy tölteni és használni! Ha pedig eljön az itt sem elkerülhető targonca karbantartás, vagy esetleges hibajavítás ideje: szervizautónk 222 percen belül a helyszínen terem! Válassza a megbízható és teljes körű szolgáltatást nyújtó targonca bérletet!

Komatsu targonca bérlet

Komatsu bérflottánk

Bérparkunkban az 1 tonnástól a 15 tonna teherbírásig, 1 métertől a 10 méteres emelési magasságig! Targoncabérlés 1 napra, 1 hétre, hónapokra vagy évekre: mindent megtalál! Ne tétovázzon kérni targonca bérlet ajánlatunkat! Ha nem biztos benne, melyik Komatsu targonca lenne a legideálisabb az Ön felhasználási területén, kérdezzen bátran, segítünk a döntésben!


Targonca bérflotta mozgásban

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum