"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

A Komatsu targonca és a Pagát

Tapasztalat, szakértelem, bizalom

Pagát

Amikor 2003-ban elnyertük a Komatsu bizalmát a targoncák magyarországi képviseletére, tudtuk, hogy jó úton haladunk. Lépésről-lépésre építettük fel a Pagátot és ez volt az első komoly nemzetközi elismerés munkánknak.


Targonca szerviz csapatunk

1991-ben kis szervizként kezdtük, amolyan romantikus garázscégként, ma pedig már több mint 50 pagátos dolgozik a vevőinkért. A targonca a mindenünk, nem csak ebből élünk, de szeretjük is őket, az eltelt több, mint 20 év alatt pedig megismertük az összes létező típust, elsajátítottuk az eladáshoz, javításhoz, munkavédelemhez szükséges ismereteket. A Pagát ma már a Nissan targoncát képviseli, de a Komatsuval eltöltött majd 10 év alatt eladott több, mint 1000 új és számtalan használt targonca, a rengeteg elégedett és visszatérő vevő, a felhalmozott tudás és tapasztalat birtokában a mai napig is szívesen forgalmazzuk, javítjuk őket. Alkatrész raktárunk bőségesen felszerelt Komatsu targonca alkatrészekkel is, a számítógépes diagnosztikához pedig rendelkezésre állnak a szükséges készülékek és szoftverek. Birtokában vagyunk tehát minden szükséges ismeretnek, kapcsolatnak, hogy Önöknek is megfelelő partnerei lehessünk Komatsu targoncáikkal kapcsolatban. Várjuk megtisztelő ajánlatkérését!


Pagát képekben

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum