"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Minden, ami targonca

Targonca tulajdonosként egy targonca életében több dologgal is szembesülünk, úgy mint, kiegészítők beszerzésével, javítással, alkatrészek cseréjével, újabb funkció betöltése miatti újabb villákkal, stb.

Ezen az oldalon segítségül összegyűjtöttük a legnépszerűbb szolgáltatások és eszközök listáját, a "dolgokat", amikkel találkozhat, és amelyekben társoldalaink, könnyen és gyorsan eligazítják Önt.


Targonca javítás, szerviz, alkatrészek, használt targonca és targonca bérlés

Első kérdés ami felmerül, a targonca karbantartása javítása és szervizelése. Célszerű nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi munkát végző csapatra bízni gépünket. Targoncajavítással foglalkozó oldalunkon minden információt megtalál a karbantartástól, szervizen át.

Amennyiben tudható, hogy egy alkatrész mondta fel a szolgálatot, úgy javasoljuk targonca alkatrészt igénylő űrlapunkon érdeklődjön az új beszerzéséről, elérhető árakról, és amennyiben szükséges a csere szervizdíjáról. Az akkumulátorok meghibásodása külön figyelmet érdemel, így a targonca akkumulátorokkal foglalkozó oldalunkon hasznos karbantartási tippekkel, ellenőrzéssel, tudnivalókkal segítjük, mielőtt újat vásárolna. Fő a megelőzés!

Amennyiben targoncája már túlontúl használt, vagy éppen egy még jó erőben lévő használt targoncát vásárolna, használt targoncás társoldalunkon mindent megtudhat a karbantartástól a vásárlási tudnivalókig!

Mit tehet ha sürgősen kell, de a szerviz, javítás idő? Béreljen! A targoncák bérlése kedvező áron elérhető, sőt ha projekt alapon szükséges az anyagmozgató, jobban is járhat, ha nem vásárol, csupán tartós lízingel!


Targonca villa, targonca gumi, és targonca ülés

Attól függően milyen célra használja, más és más targonca villa szükséges az Ön számára. Ha nem a megfelelőt választja a megfelelő vagy épp különleges célra, úgy akár csúnya villa görbülés is lehet a vége. A villa kopás sem mindig elkerülhető, de a szabály az szabály, ha a vastagságának 10%-a elkopott, bizony cserélni kell. Oldalunkon bemutatjuk azt is, hogyan óvhatja a targonca villát, és mi szerint választhatja ki a megfelelőt.


Egy szintén fontos, folyamatosan mozgó és dolgozó kiegészítő a targonca gumiabroncs. A targonca gumi választék hatalmas! Sokan azt hinnék, targonca márka és típus, és már tudjuk is, melyik a megfelelő gumiabroncs. De a választás a targonca felhasználási területétől függ! Tekintse meg részletes bemutatását a különböző típusoknak a targonca gumikkal foglalkozó oldalunkon, ahol le is töltheti katalógusainkat, ismertetőinket.

Ha hatékony munkavégzést vár el targoncavezetőjétől, akkor tegyen meg mindent, hogy ezt elérhesse. A targonca ülés nem csak munkavállalója ülőhelye napi 8 órában, egyben az Ön profitja is lehet. A megfelelő targonca ülés a pontosabb és gyorsabb munkavégzést, így a teljesítmény növelését is segíti.


Új targonca, terepjáró targonca, a targonca szállítása, és a biztonság

Ha új targoncát szeretne vásárolni, javasoljuk a Yale vagy Utilev márkaképviseletét, ahol a legújabb technológiákkal, a legmodernebb targoncák közül válogathat.
Ha egyedi raklapemelőre lenne szüksége, a különböző típusok és felhasználási módok, valamint beszerezhető új és használt hidraulikus emelők, mérleges békák, raklapemelő oldalunkon tekinthető meg.

Elképzelhető hogy olyan megbízást kap, ahol nélkülözhetetlen egy terepjáró targonca. Sajátossága révén mindig jó ha kéznél van. Tájékozódhat alábbi terepjárókkal foglalkozó weboldalon.

Ha a teljes kínálatra kíváncsi, látogassa meg az weboldalunkat, ahol árakkal, részletes információkkal találkozhat minden márka és típus tekintetében.

Eldöntötte, megvette, de el is szállítaná? Keressen bátran bennünket, akár több targonca szállítása esetén is. 24 tonna önsúlyig és 3100 mm építési magasságig semmi problémát nem okoz! A szállítás mellett a tárolást is megoldjuk, rakodáshoz rámpát is biztosítunk!

Végül, de nem utolsó sorban, sose feledje munka közben, a biztonság az első! Tájékozódjon a legfrissebb szabályozásokról, a gyakorlati tudnivalókról targonca munkavédelemmel foglalkozó oldalunkon.

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum