"Komatsu magyarországi targoncák
Komatsu targonca értékesítés, szerviz, alkatrész"
Email email: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Komatsu targonca márkaszerviz

Targonca javítás, karbantartás, alkatrész

Cégünk márka független targonca szervizként üzemel immár két évtizede. 2004-ben a Komatsu targonca márkaképviselete lettünk. A Komatsu targoncák szervizében nagy tapasztalattal és tudással bíró targonca szerviz csapatunk várja nem csak a Komatsu targoncák tulajdonosát.


KOMATSU TARGONCA

Nem véletlen, hogy külön honlapot szenteltünk ennek a márkának, hiszen 2004-óta beleszerettünk, mivel szépek és jó minőségűek a Komatsu targoncák. Targonca bérflottánkban is előszeretettel használjuk őket. 2000 és 2010 között az elektromos targoncák, a raktártechnikai targoncák, a dízel illetve gázüzemű gépek Európában is készültek, de szigorú japán felügyelet alatt. Ez az időszak nagyon hasznos volt számunkra, hiszen technikus kollégáink elérhető távolságban tanulták a szakmai fogásokat a Komatsu gyárban. Most ismét Japánban gyártják Komatsu targoncáikat, ami azért jó, mert így még a jónál is jobb minőségben készülnek. Azonban minden targonca esetében a rendszeres karbantartás, és a targonca szerviz nélkülözhetetlen! Márkaszervizként várjuk targonca szervizünkbe, és ha igényli, szervizautónk házhoz megy!Targonca alkatrészek, előnyök

A Komatsu targonca alkatrészek Japánból és Európából érkeznek, gyorsan és pontosan, megkönnyítve munkánkat. Targonca szerviz szolgáltatásunk során vállaljuk targonca alkatrészek cseréjét, beszerelését is, targonca alkatrész azonosító űrlapunk segítségével, pedig egyszerűen megtalálhatja a legkedvezőbb árú, és legmegfelelőbb gyári vagy utángyártott targonca alkatrészeket.


Összegezve: akinek Komatsu targoncája van, a boldogabb targonca üzemeltetők táborába tartozik, kevés gonddal, kis költséggel üzemeltetheti gépeit. Ha Önnek más targoncái is lennének, akkor is jó helyen jár: márka független targonca szakszerviz révén bármely típusú targoncáját is szívesen és szakszerűen tartjuk karban!


Komatsu robbantott ábra Komatsu karbantartás
Szervizünk képekben

Komatsu szerviz

Online Hibabejelentés
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Komatsu targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentés
Ajánlott termékek

Tisztelt látogató!

Akciós BAOLI

A promóciós kód akció a mai napon ( 2015.05.13.) megszűnt.

Az akcióval kapcsolatosan rendelést 2015.05.15 ig fogadunk el.
Rövidesen új akcióval jelentkezünk.

Addig is kérje ajánlatunkat Yale vagy Utilev targoncával kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön.

Kérje ajánlatunkat!
Komatsu targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2014.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum